BOLU / MERKEZ - Gölyüzü İzzet Baysal Anadolu Lisesi

Sosyal Sorumluluk Hayat Boyu Öğrenme

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi   BAĞLAN

Sınıf Öğretmenlerimizin; öğrencilerin yüz yüze ve ya uzaktan eğitim ile aldıkları kursların belgelerini e okul sistesmine işleyecektir.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yüz yüze ve uzaktan eğitim yoluyla verilen kurslar ve eğitim sürelerine ait örnek listeler.

Yüz Yüze Programlar için    -- İNDİRİN

Uzaktan Eğitim Programları için   -- İNDİRİN

Öğrenciler,  eyaygin.meb.gov.tr/ ve  www.hemba.gov.tr/ adreslerinden erişim sağlanmaktadır.

1. www.hemba.gov.tr/ kurs seçerek kayıt olunuz.
  2. www.hemba.gov.tr/ sayfasının en yukarısında bulunan "Katıldığım Eğitimler" e girerek kursa devam edilir.

Belgelerinizi  e devlete girerek "Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama" alabilirsiniz.

BTK Akademi ... https://www.btkakademi.gov.tr/

!!! Öğrenciler; Kurs belgeleri PDF formatında alınarak sınıf öğretmenine teslim edilecektir.

EKLER

EK-5. Etkinlik/Görev/Proje Örnekleri --- İNDİR

Kulüb öğretmenleri (Ek-1, Ek-2, Ek-3. Ek-4'ü) dolduracaktır. Yapılan çalışma sonunda e okul sistemine işleyecektir.

EK-1. Etkinlik/Görev/Proje Teklif Formu --- İNDİR

EK-2. Etkinlik/Görev/Proje Çalışma Planı --- İNDİR