BOLU / MERKEZ - Gölyüzü İzzet Baysal Anadolu Lisesi

Erhan KIRLIOĞLU - Okul Müdürü

1979  yılında   Bolu da doğdum. İlköğrenimimi Kültür ilkokulunda tamamladım. Ortaokul ve lise öğrenimimi Bolu İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Lisans eğitimimi Sakarya ünivertesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünde  tamamladım.

2000 yılında Van ili Çatak İlçesine öğretmenlik hayatına başladım. 2005 yılında Bolu iline öğretmen olarak tayin oldum.

2010 yılında Yeniçağa Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesinde müdür yardımcısı olarak idarecilik görevine başladım. Daha sonra sırasıyla Bolu izzet Baysal otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Bolu Sosyal Bilimler Liselerinde  müdür yardımcısı olarak çalıştım.

06-09-2021 tarihi itibariyle Yazılı sınav puanı ile Bolu Gölyüzü İzzet Baysal Anadolu Lisesinde okul müdürü olarak görevlendirildim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.