BOLU / MERKEZ - Gölyüzü İzzet Baysal Anadolu Lisesi

Gölyüzü İzzet Baysal Anadolu Lisesi

Gölyüzü Mah.Bahar Sokak No24 14200 Merkez/Bolu
Vizyon
Öğrenci – Öğretmen – Veli arasında; evrensel eğitim öğretim ilkeleri doğrultusunda, eğitimde kaliteyi yükseltmek; çalışma alanlarında başarılı olacak öğrenciler, etkili bir iletişim kurarak, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, dürüst, demokratik, girişimci ve katılımcı, kaliteli yüksek bilgiye sahip, yeni bilgiye açık, yüksek öğretim kurumlarına bilgi ve beceri olarak hazır bireyler yetiştirerek, milli değerlerine sahip çıkan, anadolu liseleri arasında önder ve örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda; laik, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile Milli Eğitim mevzuatına ve politikalarına sahip çıkan, zamanın gereklerine uyumlu, kaliteli, yapıcı, girişimci, ekip ruhu olan öğrenci-öğretmen ve personel ile birlikte öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerine göre gelişimlerini sağlamak.
Öğretim Şekli :Tekli
Doğalgazlı merkezi ısıtma
Ulaşım
Bolu ilinin doğu tarafında yer alan okulumuza D-100 karayolunu takiben gelinerek,İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi kavşağından güneye dönülür,40-50 metre sonra sola dönülerek okulumuzun ana girişine ulaşılır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bolu ili merkezinde yer almaktadır.Okulumuz civarında ev kiraları 600-850 TL aralığında değişmektedir
İl merkezindedir.
Badminton, Voleybol, Dart, Oryantring, Futsal, Basketbol
Okulumuza bağlı Kız Öğrenci Pansiyonu bulunmaktadır.